Over ons

Sinds 1955

Van stofstalen naar moodboard en van 3D-tekening naar het afstijlen van de woning. Het mooiste in wonen begint bij ’t Catshuis. Al sinds 1955 laat ‘t Catshuis interieurs stralen. Eerst onder leiding van Emmy en inmiddels alweer zo’n 30 jaar onder leiding van familie Van der Poel. Of je nu op zoek bent naar een interieurstylist die net dat ene zetje geeft naar het gewenste eindresultaat of naar een partner die ’from scratch’ alles samen met jou opzet. Wij helpen je graag bij het creëren van jouw droomruimte. Dit doen we voor luxe woningen, kantoren en schepen, vaak in samenwerking met onze (verbouw)partners. Hierdoor zijn we in staat je volledig te ontzorgen én kun je ons ook al inzetten tijdens het (ver)bouwproces. Zo weet je zeker dat alle materialen, de stoffen en de indeling van de ruimte goed op elkaar zijn afgestemd. 

Over ons

Onze stylisten

Meer dan 30 jaar ervaring in het mooiste in wonen

Francis van der Poel

Eigenaresse & interieurstylist

Cristiaan Huizer

Interieurstylist

PARTNERS

Onze partners zijn:

Dirk van der Poel ontwerpbureau (DPO)

Vooruitstrevend ontwerpbureau met jarenlange ervaring in het ontwerpen van luxueuze villa’s, comfortabele kantoren en maatmeubelen.

P&L Vastgoedservice en Onderhoud

Bouwbedrijf met een passie voor het renoveren van luxe woningen, villa’s, appartementen en kantoorpanden.

Studio

Bij ons in de studio:

  • staat de koffie altijd klaar
  • inspireren we je met mooie interieurhoeken
  • hebben we een groot assortiment met stofstalen
  • ben je van harte welkom voor een vrijblijvende intake óf
  • om onze exclusieve collectie aan accessoires te bekijken.

Plan vrijblijvend een intake in onze studio

Wil je samen aan de slag met het creëren van jouw droominterieur? Dan ben je van harte welkom in onze studio. Laat je even weten wanneer je komt?